Dukapress Türkçe mail yollama hatası ve çözümü

Ana sayfa Forumlar WordPress Eklentileri Dukapress Türkçe mail yollama hatası ve çözümü

Bu konu 3 yanıt ve 1 izleyen içeriyor ve en son  semih tarafından 12 yıl 5 ay önce tarihinde güncellendi.

4 yazı görüntüleniyor - 1 ile 4 arası (toplam 4)
  • Yazar
    Yazılar
  • #656 Yanıtla

Dukapress

Merhaba arkadaşlar dukapress ile ilgili bir türkçe karakter sorununun çözümünü sizlerle peyalşamak istedim . Öncelikle şunu belirteliyim ki bu hatayı bulmak 1 haftamı aldı ama azimle uğraşan çözermiş .
    Sipariş yolla dendiğinde mail yolluyor fakat mail iceriğinde türkçe karakterler bozuk cıkıyor bunun çözümü kısaca şu .
    dukapress.php dosyasını acıyorsunuz . yaklaşık 2371 ci satırda
    $data = mb_convert_encoding($data, “iso-8859-1”, “auto”);

kodunu göreceksiniz bunu şu şekilde değiştirin .

$data = utf8_decode($data, “iso-8859-1”, “auto”);

sonra kayıt edin ve plugin klasöründe bununan dukapress klasörüne tekrar yükleyin .

yardımıcı olabildiğimse ne mutlu . ben şahsen bu konu hakkında nette bir acıklama bulamadım .

#663 Yanıtla

Ersin

Merhabalar,
    Bende sitemde bu sorunu yaşıyorum. Aynı kod değiştirme olayını uyguladım ve filezilla’dan dukapress dosyasını yükledim. Hatta wordpress admin panelinden eklenti editörünü açtım. Değişmişmi diye bakmak için. Kod değişmiş fakat sipariş verdiğimde mail geldiği zaman yine karakterler bozuk çıkıyor. Sitemde ayrıca iletişim formu kullanıyorum fakat onda herhangi bir türkçe karakter bozukluğu olmuyor. Nasıl çözebilirim acaba bu problemi?

#683 Yanıtla

mert

işe yaramıyor maalesef

#1350 Yanıtla

semih

olmadı malesef 🙁

4 yazı görüntüleniyor - 1 ile 4 arası (toplam 4)
Yanıtla: Dukapress Türkçe mail yollama hatası ve çözümü
Bilgileriniz: